Like the Flowing River

Be like the flowing river,
Silent in the night.
Be not afraid of the dark.
If there are stars in the skys, reflect them back.
If there are clouds in the sky,
Remember, clouds, like the river, are water,
So, gladly reflect them too,
In your own tranquil depths.

-Manuel Bandeira-

F.R.O.G.

Frog Pictures, Images and Photos

T.I.M.E.

OnTaR!O, CaNaDa t!Me

MALAYSIA

The Climb

Wednesday, November 12, 2008

I do love u guys

Sorry for neglecting my blog for almost a month.. ke lebih ek? hehehe.. I'm just don't know what to share with you guys. Nothing special happened and I keep waiting for the offer letter from Queen's. So, today finally, it's here.. God, I'm so happy.. Thank you so much. Right now, I need to wait for the offer from KPT and proceed with visa application. For the meantime, I think I can do all the preparation, baju2, n ape nak bawak ke Canada nnt.

Kak Syaralicious also dah dapat sokongan daripada vc utk tukar universiti. From Queen's to Cork. Double hapiness for me.. Tapi sedih gak coz xdpt g same2 n shopping kat US same2. Kami bertiga je la. hehehe... Tp xpe, kami tetap mendoakan yg terbaik utk akak.

Well, kat cni dah 3 ari ujan je. Harap2 cpt la matahari akan muncul coz makin rmai kawan2 ku yg menjadi korban di jalan raya. kesian giler, leper dah. Td masa jumpe Kak Zue pun ade sekor yg dah leper.Igt nak amik gmbr masuk kat blog tp xsmp hati. Ari2 tgk gmbr tu nnt confirm sedey je.. So, sebagai memperingati katak2 yg dah terkorban tu, I letak la gmbr2 katak kat blog ni. hehehhe.. Jgn geli tau.. Comey sbnrnye katak ni. Cube tgk betul2...



Comeynye....





always be my second hero. hehehe


Nice outfits eh?

7 comments:

sabiqahAnuar said...

hehehe takpa, nt kita 3 je laa g US- ak, ZUL, n ko, hahahaha saje je nk bakar line kat blog org nihs, heeee...

weiii lupa, masa ak g drumheller aritu g muzium reptiles skali, byk gile katak,i'd snapped a few pics 4 y, n ak pegang ulau, huuuuu...

tHe waY ! am said...

nak gak gi US

fadhilah said...

tak paham aku.... aku jugak orang suka katak nih...

alice in wonderland said...

mane gmbarnye Sa? sj je xnak tunjuk..

meh la kak syara nak join pun. blh aje. tp duit ireland lg mahal ek? so, akak la blanje kami nnt. hoho. i likeeeeeeee...

Kak fadhilah, katak is always my best friends. Forever and for always. hahaha.

sabiqahAnuar said...

hahha saja jaa ak nt wat ko keep waiting, tp masa ak duk sebok amek gambar tuh, osmate ak asek pelik, so ak ckp laa ak amek utk ko...hahaaa ko da glamer dikalangan osmates ak, hahahahaa

fadhilah said...

mentang2 la busy wat persiapan nak fly.... dah lama tak update ye.... hehehe

sabiqahAnuar said...

KECIKKK WHERE ON EARTH HAVE U BEEN?????

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks Design